Quarta desfeta del sènior masculí (73-65)

El calendari no ha estat el millor còmplice del sènior masculí del club. La bona dinàmica i les bones sensacions se les ha carregat un cúmul de duels difícils contra els equips més potents de la categoria. Derrota a Masnou i Cabrils amb bon joc i per pocs punts, mentre que el Vilassar de Dalt va ser un òs massa dur. La pista del Sant Cebrià-Tiana també era una plaça difícil, on els premianencs havien estat incapaços de guanyar els últims anys (en diverses categories) i on les males decisions van tornar a ser perjudicials. Malament en defensa, però també en atac. Un atac que era suficient comodí per desfer rivals i crear dubtes en els contraris. A aquest atac se’l troba a faltar de fa setmanes i a l’espera d’invocar-lo, els de Perdiguero podran demostrar que volen tancar l’any amb un mig-somriure a casa, recuperant el partit pendent contra el Teià.