Un 3×3 amb 40 equips i molt de bàsquet

La 13ena edició del 3×3  organitzat per l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va ser un èxit. Més de 40 equips van donar-se cita a la Plaça de la Sardana des de les deu del matí i fins a passades les vuit del vespre, i que va comptar amb la participació de jugadors del club i competidors d’arreu de la geografia catalana. Durant tot el matí i part de la tarda es van jugar les rondes de classificació i a partir de les sis van disputar-se les semifinals i finals. ‘The Kids’ van erigir-se els campions en categoria sènior i ‘Malibu con nata‘ els campions juniors. ‘Contra estos ganamos seguro‘ van endur-se el torneig cadet i ‘Xiripitiflautcs men van guanyar el 3×3 en categoria mini. Un torneig 3×3 que ha estat un èxit absolut de participació i esportivitat en el què cal agraïr la participació dels jugadors i socis del club, així com a tots els participants d’altres clubs i entitats que van desplaçar-se fins a Premià de Mar. També el suport de l’Ajuntament de Premià de Mar va ser clau per poder desenvolupar el torneig 3×3 sense incidències, així com la presència del regidor d’esports Jordi Tomàs, qui va ser present també en l’entrega de premis. L’altre pilar bàsic per a que el 3×3 fos un èxit van ser els voluntaris, sempre indispensables i a qui toca donar les gràcies. Un balanç més que positiu que serveix per aprendre i engrescar-se per preparar les properes edicions.