El sènior femení reneix amb una nova victòria

Segona victòria consecutiva per al primer equip femení de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar després que dissabte superessin l’Escola del Carme per quinze punts de diferència (55-40). D’aquesta manera, l’equip femení demostra que la victòria a la pista del Sant Adrià no va ser un miratge ni un cop de sort. Les premianenques van aprofitar un bon inici i la diferència de set punts al descans (27-20) per marcar territori i alimentar la confiança. Les jugadores entrenades per Enric Cervera no van anar mai per darrera en el marcador i van aconseguir posar més diferència a la segona meitat. El resultat final i el segon triomf consecutiu serveix per a carregar l’equip de moral i també per entrar de ple en la lluita per mantenir la Primera Catalana. Són catorzenes amb 13 punts i ara l’equip descansarà la propera jornada abans de visitar la pista de Les Corts, un altre rival directe.

abp1