El femení cau contra el Sant Nicolau i manté la mala dinàmica

El sènior femení és immers en una crisi negativa de resultats. Fa cinc setmanes de l’última victòria (a casa, contra l’Olot) i des de llavors tot han estat derrotes. Les jugadores que entrena Enric Cervera van perdre aquesta setmana contra el Sant Nicolau. Les de Sabadell visitaven el Pavelló conscients de la importància de la cita per a elles: són segones i no podien permetre’s perdre pistonada. A l’altra banda del camp hi havia les premianenques, que van donar guerra fins a les acaballes i van posar la posar al cos a les visitants entre el final del segon quart i les acaballes del tercer. Al final van caure per una qüestió de recursos. Les de Sabadell van demostrar més capacitat de superació d’obstacles i van quedar-se els dos punts. La lluita de les premianenques per revertir la mala dinàmica i sortir del pou de Primera Catalana es manté. Aquesta propera setmana visitaran la pista dels Lluïsos de Gràcia, quartes classificades.