Una mala segona part condemna el sénior femení a Sant Adrià

El sénior femení va avançar la jornada 5 i va visitar la pista del Femení Sant Adrià dijous. Conscients de la importància del repte, enfrontades a un dels equips més potents de la Primera Catana, les noies d’Issac Champer van sortir endollades i amb les idees clares. ‘La millor primera part fins el moment’ en paraules del mateix Champer. Al descans, l’electrònic brillava amb 18 punts de diferència que els premianenques van veure com es retallaven a la repressa. El Sant Adrià va sortir a recuperar el marcador i les premianenques van arribar tard a les accions, potser relaxades per una victòria que donaven per segura i que va acabar escapant-se per set punts (67-60). Derrota que ha de servir per reflexionar i no donar per tancat el partit abans del xiulet final. Proper repte, Olot, líder invicte.