Gran partit i victòria del sénior masculí contra l’IPSI

El sénior masculí de l’AB Premià va fer el millor partit de la temporada contra el filial de l’IPSI. L’equip de Rafa Perdiguero no va mostrar cap fisura en defensa i el pressing i la constant recuperació permetia als premianencs atacar una vegada i una altra i fer-ho amb encert. Al descans, l’equip de Premià manava de 14 i, a la represa, no van fer més que gestionar i ampliar la diferència. L’Ipsi va apuntar bones maneres tècniques, però no va tenir opcions de fer mal ni fer patir l’equip de Perdiguero. Els 27 punts de diferència en el marcador final (76-49) demostra la superioritat del sénior masculí, que ara espera mantenir la bona dinàmica en el proper desplaçament. Serà diumenge a la pista del Sant Cebrià Tiana, un rival que coneixen bé després d’haver lluitat contra ell tot el curs passat per l’ascens. Per cert, que la de dissabte va ser la tercera victòria seguida dels premianencs.