Assemblea de Socis, 17 de novembre

L’Agrupació Bàsquet Premià de Mar convoca una Assemblea Ordinària de Socis pel proper 17 de novembre a les 20h en primera convocatòria i una segona per a les 20.30h. La junta directiva ha decidit convocar-la per tractar diversos assumptes, tenint en compte que la temporada 2017/2018 ja és plenament en marxa. Entre les diverses qüestions, l’Assemblea de Socis farà memòria de les activitats i balanç econòmic de la temporada anterior. També tractarà les quotes i el pressupost de la present temporada, així com la planificació d’aquest curs esportiu. A més, com sempre, s’obrirà un torn de precs, suggeriments i preguntes en relació al dia a dia del club. 

L’objectiu és explicar tot el projecte del nou curs i, amb transparència, permetre que tots els socis, membres del club, en prenguin part i ens ajudin a seguir avançant. Per tant, el club espera que tothom hi assisteixi.