Entrebanc del sènior masculí a la pista del Gaudí

El sènior masculí va ser incapaç de sorprendre el Gaudí, el segon classificat de Segona Catalana. Els de Rafa Perdiguero van ser capaços de superar els de Barcelona en la primera volta, mentre que en aquest inici de segon tram, el Gaudi ha aprofitat el bon joc que ofereix per aconseguir una bona dinàmica de resultats i superar partis amb victòria. El rival va ser superior als de casa i van fer de la intensitat en el joc i l’encert la clau de la victòria. Els premianencs van anar a remolc des de l’inici i no van poder reaccionar (74-52). L’equip premianenc es manté a la setena plaça i es prepara ja pel proper repte: La Salle Bonanova serà el proper rival al Pavelló d’Esports i els de casa volen aprofitar la cita per fer-se forts de nou a casa i trencar la mala dinàmica de resultats.