Lluita fins el final del sènior masculí, que cau amb orgull a la pista del segon

El sènior masculí va patir dissabte una nova derrota a Segona Catalana. L’equip de Rafa Perdiguero va fer l’impossible per imposar-se als entrabancs, per superar les dificultats de les últimes setmanes, en què a la mala dinàmica s’afegeixen les lesions i la falta d’efectius. Qui fa el que pot no està obligat a més. Els jugadors van fer un esforç titànic, van manar d’una bona part de tot el partit a la pista del segon classificat, el Laietà i malgrat tot no van aconseguir sumar els dos punts. En els darrers tres minuts, el Laietà va poder remuntar el marcador, posar-se per davant i tancar una nova victòria en el seu favor. Massa càstig pel sènior masculí que fa cinc partits que no guanya i comença a ser urgent. El proper cap de setmana rebran a casa el Sant Medir en un partit que es preveu important: d’una banda per allunyar dubtes i trencar la dinàmica, i de l’altra per seguir tenint marge de punts i victòries contra els perseguidors que intenten sortir de les últimes posicions de la taula.