Moment dolç del sènior femení i victòria contudent contra el Granollers

 De 38 punts (83-45) van superar les premianenques al Granollers, un rival que visitava el Pavelló amb el mateix balanç de victòries i derrotes. El partit va ser parell a l’inici, en un primer quart en què les errades fàcils sota cistella de les de Champer van permetre el Granollers somiar amb un triomf que va acabar sent un miratge. A partir del segon període les premianenques van estar sublims en defensa. La zona feia impossible les internades del Granollers, incapaces d’anotar, mentre les de casa anaven ampliant distàncies amb arribades ràpides i eficaces. Amb més diferència a favor, més pressionaven les de Champer la sortida de pilota de les del vallès: corrien per tota la pista amb velocitat per condemnar el tir rival i encertar el propi. Fins i tot es van permetre el luxe de fallar cistelles fàcils i posar la cirereta amb tres triples finals de luxe. El sènior femení viu el moment més dolç de la temporada i això fa brillar les qualitats de moltes jugadores que, fins ara, no havien pogut mostrar les seves mllors virtuts. L’equip és cinquè amb 10 victòries en 18 jornades a Primera Catalana. El proper cap de setmana es desplaçarà a la pista d’un rival directe, el quart, el filial del GEIEG.