El sènior masculí perd a casa contra el Sant Medir

El primer equip masculí de l’AB Premià va perdre a casa contra el Sant Medir en un duel directe per no despenjar-se de la part tranquil·la de la classificació. Els premianencs van viure un partit ajustat, perquè l’equip de Barcelona, conscient del què hi havia en joc, tampoc no van perdre mai la cara al partit. Al contrari. Partit igualat, marcador pràcticament empatat durant tot el matx i sensació d’inestabilitat per part dels dos equips. Mai van poder donar el partit per tancat. Ni tan sols a falta d’un minut, quan l’electrònic ho empatava tot, es preveia com acabaria. Els premianencs van perdonar massa en tirs fàcils, decisions externes van passar factura i, al final, els dos punts de la victòria volen del Pavelló, precisament per dos punts (60-62). El Sant Medir guanya un matx-ball al play-off de descens, mentre que els premianencs esperen trencar la dinàmica de sis derrotes seguides a la pista del Cabrera el proper dissabte i deixar de coquetejar amb el play-off.