El sènior femení guanya l’Olot i referma l’objectiu

Victòria treballada del sènior femení de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar a la pista de l’Olot (53-66). Les d’Isaac Champer van recuperar sensacions i els dos punts després de dues derrota i van tirar de bona feina i encert per superar a un rival complicat que es trobava per sobre de les premianenques a la classificació. D’aquesta manera, les de Champer respiren i allunyen a dues victòries un hipotètic play-off de descens, mentre desitgen seguir guanyant per assolir la quarta o cinquena plaça de Primera Catalana, objectiu marcat pel cos tècnic a principi de temporada. El proper partit serà a casa (16h) el proper dissabte contra el Sant Just, un equip contra qui les de casa van perdre en la primera volta i que busca guanyar per sortir de les places complicades de la taula classificatòria.