El sènior femení supera el Reus i demostra la seva vàlua (56-65)

El primer equip femení de l’AB Premià va superar dissabte el Reus en la desena jornada de lliga. Ha passat un terç de curs i les premianenques visitaven la pista d’un dels rivals a batre, cridats a la part alta de Primera Catalana, amb la incertesa davant caigut davant el Morell. Una situació incòmoda, perquè més enllà de l’autocrítica, el Reus només havia cedit una derrota en nou partits. Conscients de tot plegat, va ser a partir de la llei de l’esforç i la defensa, les de Champer van ser capaces d’anul·lar l’equip local, d’empetitir-lo amb un bon control del joc i l’espai, amb cistelles i encerts i molta pressió. La recuperació constant de pilotes i el rebot defensiu va ser clau per desfer el Reus i sumar 14 punts de diferència al descans. A la represa, el Reus va treure caràcter, però no va poder mai caçar el sènior. Una molt bona victòria abans de rebre el quart classificat, el Safa Claror a casa (16h).